Peuterspeelzaal t Kabouterhofje


Voor wie?
Bij peuterspeelzaal 't Kabouterhofje kunnen peuters van 2 jaar tot 4 jaar komen spelen. Uw kind(eren) is twee tot drie ochtenden per week welkom in de peuterspeelzaal. De peuterspeelzaal is sfeervol en huiselijk ingericht, met warme, natuurlijke materialen. Op de groep werken twee vaste juffen met op sommige dagen extra ondersteuning van een vrijwlliger. Er spelen maximaal 16 peuters in een groep.

Wanneer?
Uw peuter is welkom op maandag en donderdag of op dinsdag en vrijdag. De peuterspeelzaal is dagelijks geopend van 8.30 tot 12.30 uur, verlengde opvang is mogelijk tot 13:00 uur.
 
3+ extra speelochtend
De woensdagochtend is een extra speelochtend voor de 3+ kinderen. De kinderen worden al spelend voorbereid op de kleuterschool. Er worden activiteiten en spellen aangeboden die aansluiten bij de ontwikkeling van het kind.
  
Basisschool
Als uw kind 4 jaar wordt, biedt de Vrije basisschool De Zevenster een goede aansluiting. Samen met Kindercentrum De Vlindertuin biedt de school een doorlopende leerlijn vanuit de antroposofische achtergrond. Er is regelmatig overleg tussen de leidsters van de peutergroepen en de kleuterleidsters van de Zevenster. Deze school kent als enige in de regio nog de traditionele kleuterklas.